Kontakt / Sognepræst

:
CAPTCHA Image

Sognepræsten i Munke Bjergby og Kirke Flinterup

Nabopastoraterne Stenmagle/Stenlille og Munke Bjerby/Kirke Flinterup deles i et vist omfang om det kirkelige arbejde. Præsterne deles om konfirmandundervisningen og varetagelsen af begravelser/bisættelser i Stenmagle-Stenlille pastorat. Præsten i Munke Bjergby - Kirke Flinterup pastorat har desuden enkelte ekstra gudstjenester ekstra i Stenmagle eller Stenlille.

De to præster afløser i øvrigt gensidigt hinanden ved ferie og friweekends.

Sognepræst Kirsten Fogsgaard
Kirkebakkevej 26
4190 Munke Bjergby
e-mail: kfo@km.dk

Hjemmeside: Munke Bjergby sogn

Hjemmeside: Kirke Flinterup sogn

Træffetider

Træffes bedst om formiddagen og efter aftale. Mandag er fridag. Hvis der er telefonsvarer, kan man lægge en besked, og der ringes tilbage hurtigst muligt. Ved navneændringer og attestudskrivning skal man kontakte kordegnen. Ved indskrivning til dåb, vielse eller begravelse ringes direkte til sognepræsten. Ved ferie, fridage o.l. passes embedet af sognepræst Kirsten Fogsgaard, tlf. 5780 7116.