Kontakt / Gravere

Kirkegårdskontor

Enghavevej 12, 4295 Stenlille
E-mail: stl-kirkegaard@mail.dk

Træffes på telefon mellem 12.30-13.00, og kan ellers træffes på området inden for normal arbejdstid.

Graver
Lene Kreim

Stenmagle

Kirkegårdskontor

Sorøvej 74, 4295 Stenlille
E.mail: stm-kirkegaard@mail.dk

Graver
Trine Høj Dahl

Gravernes opgaver

Graveren graver grave, men har også mange andre opgaver. Graveren varetager det daglige arbejde med vedligeholdelse på kirkegården. Både vedligeholdelsen af kirkegårdens anlæg og af de enkelte gravsteder - efter aftale med gravstedsindehaverne. Derudover har graveren som de fleste andre en del kontorarbejde. Det er graveren man skal henvende sig til med alle spørgsmål om gravsteder. Både angående udvælgelse af nyt gravsted, samt aftaler og spørgsmål omkring vedligeholdelsen af eksisterende gravsteder. Hos os varetager graverne desuden kirketjener-funktionen, altså de praktiske forberedelser i forbindelse med gudstjenester og kirkelige handlinger m.m.