Børn og unge / Konfirmander / Bibelord

Bibelord

I forbindelse med konfirmationen skal hver konfirmand vælge et bibelord, som vil blive læst ved selve konfirmationen. Det må meget gerne være et citat, der betyder noget for konfirmanden. Et stykke, der kan opfattes som Guds ord til den enkelte. En liste med alle bibelordene kan ses her.

Det Gamle Testamente

• GT 1. Så vælg da livet, for at du og dine efterkommere må leve, og elsk Herren din Gud, adlyd ham, og hold fast ved ham! (5 Mos 30,19 - 20)
  • GT 2. Herren bliver en borg for undertrykte, en borg i trange tider; de, der kender dit navn, stoler på dig, for du svigter ikke dem, der søger dig, Herre. (Salme 9,10 - 11)
  • GT 3. Herren er min hyrde, jeg lider ingen nød, han lader mig ligge i grønne enge, han leder mig til det stille vand. (Salme 23,1 - 2)