Hvad gør jeg? / Ved personlig samtale/hjemmebesøg

Personlig samtale/hjemmebesøg

Jeg tager gerne på hjemmebesøg, men jeg er nødt til at vide, hvem der gerne vil have besøg! Og man kan ikke bestille en præst til andre end sig selv! Hvis du gerne vil have et besøg, er du meget velkommen til at ringe/e-maile/skrive til mig for at aftale et besøg.

Et besøg og en samtale kan indeholde alt fra himmel til jord. Man behøver ikke have noget helt specielt, man gerne vil tale om. Jeg har tavshedspligt, og samtalen er derfor kun en samtale mellem dig og mig som præst – det er det, der er udgangspunktet – resten giver sig selv normalt. Der er også en mulighed for, at jeg kan forrette hjemmealtergang, hvis det er et ønske.

Sognepræst Maria Hjort