Børn og unge / Konfirmander / Konfirmeres i 2018?

Går du i 6. klasse og skal konfirmeres i 2018?

Præsterne vil i begyndelsen af april sende breve med indskrivningskort ud til konfirmation i foråret 2018 for alle de elever i 6. klasse, der går på Stenlille skole.

Bor du i et af de fire sogne, men går på privatskole, så henvend dig allerede nu til en af præsterne, så vi kan få din adresse. Frist for tilmelding er 24. april. Det er meget vigtigt, at du overholder tidsfristen, da det giver os mulighed for at give dig besked om undervisningstider, sted, konfirmationsdag og tidspunkt inden sommerferien.

Konfirmationer i 2018:
  • Store Bededag, fredag den 27. april Stenmagle og Kirke Flinterup.
  • Søndag den 6. maj Munke Bjergby.
  • Kristi Himmelfarsdag, torsdag den 10. maj Stenlille.
  • Evt. lørdag den 12. maj i Stenlille Kirke, hvis der er behov for det.

Vi ser frem til at møde dig og din familie til forklaringsgudstjeneste den 27. august og glæder os til de kommende 8 måneders konfirmandundervisning.

Venlig hilsen Maria Hjort og Kirsten Fogsgaard
sognepræster

Som en del af forberedelsen til konfirmationen skal konfirmanden stifte bekendtskab med gudstjenestens opbygning og kende til indholdet, som der står i bekendtgørelsen.

Det gøres hos os ved mindst 10 kirkebesøg og et grundigt arbejde med selv at lave en gudstjeneste.
På den måde får de unge mennesker en bevidsthed om alle led i gudstjenesten.

De vil selv have skrevet prædiken og bøn, læser teksterne og hjælper med altergangen.