Udgivet ons d. 9. okt 2019, kl. 17:35

Sognepræst Maria Hjort har efter 15 års ansættelse i Stenmagle og Stenlille søgt nyt embede og vil blive indsat som sognepræst i Aalholm Kirke i Valby, Københavns Stift den første søndag i advent.

De sidste ordinære gudstjenester med Maria Hjort bliver således den 24. november 2019 kl. 9.00 i Stenlille Kirke og kl. 10.30 i Stenmagle Kirke.

Der vil efter gudstjenesten i Stenmagle Kirke blive afholdt afskedsreception for Maria Hjort i Sognegården i Stenlille.

De 15 år med Maria har været til gensidig glæde for alle parter, og menighedsrådene går nu i gang med den store opgave at ansætte en ny sognepræst. Indtil en ny ansættelse er på plads, formentlig i foråret 2020, vil den kirkelige betjening varetages af vikar udpeget af provsten.

Kategorier Nyheder