Udgivet søn d. 22. mar 2020, kl. 07:21

Kære gravstedsejere og brugere af kirkegården,

Det er forår og normalt en fantastisk tid vi går i møde. Buske og træer begynder at blomstre og sætte blade, græsset begynder at gro, ukrudtet pibler op, fuglene synger og alt spirer.
Den er den tid på året, hvor vores personale har rigtig travlt kirkegården. Grannet skal af gravstederne, hække skal klippes, nye hække plantes, gravsteder rettes op og laves anlæg, forårsblomster plantes, roser beskæres og meget mere.
MEN, corona-virusen har sat en stopper for alt aktivitet på kirkegården. Det eneste vi må, er hvis der kommer en jordbegravelse. Alt andet arbejde er stoppet og kan ikke udføres, før vi er på den anden side af krisen.
I må derfor bære over med, at kirkegården langsomt vil se lidt forvokset ud, gran der stadig ligger på jeres gravsted, hække der ikke er klippet færdig, græs der står langt og pjusket, grene der flyder efter de er faldet ned fra træerne, ukrudt der pibler op på gravsteder og i bede, skraldespandene bliver ikke tømt og visne blomster på gravstederne.
Når vi igen får lov at arbejde, må vi prioritere arbejdet på en ny måde i en kortere periode. Hav derfor tålmodighed og hav tillid til at vi nok skal få vores kirkegårde og gravsteder til at stå smukke igen.

Kategorier Nyheder