Udgivet man d. 6. jul 2020, kl. 00:45

Efter mange og lange måneder, der især har været præget af Corona-restriktioner, er det nu med stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at vores ny sognepræst i Stenmagle og Stenlille bliver KARSTEN LUNDBECK GARNE.

Karsten er 44 år og kommer fra en stilling som sognepræst i Skovlunde Kirke, hvor han har været i 10 år. Her har han især har lagt meget energi i børne- og familiearbejde, som vi også i Stenmagle og Stenlille har stort fokus på. Karsten er oprindeligt fra Gjern ved Silkeborg og er cand. theol. fra Aarhus Universitet i 2005.

Ansættelsen er med virkning fra 1. august 2020 og Karsten vil blive indsat officielt i begge kirker ved aftensgudsjenester den 13. august.

Det bliver godt igen at få liv og mennesker i præstegården, og vi glæder os til at byde Karsten og hans familie velkommen efter 9 måneder uden fast præst.

Vi er overbeviste om, at Karsten er den rigtige præst for os. Karsten har en klar og jordnær forkyndelse med et personligt, venligt og ligefremt engagement, som vi er sikre på, kan favne hele menigheden.  Vi er også sikre på, at Karsten vil finde sig til rette med vores traditioner, men også, at han har øje for at udvikle de muligheder, der ligger i netop det sted, hvor vi bor.

Ansættelsen vil blive markeret ved en officiel indsættelse i både Stenmagle og Stenlille Kirker i den 13. august ved aftengudstjenester. Tider følger snarest.

Karsten skriver her om sig selv:

Jeg hedder Karsten Lundbeck Garne, og jeg er så heldig at menighedsrådene i Stenmagle og Stenlille har vist mig den tillid at vælge mig som deres nye sognepræst.

Jeg er 44 år født og opvokset i Gjern ved Silkeborg. Jeg har læst teologi i Århus, hvilket tog ni år, for jeg brugte et par år ekstra på at læse, blandt andet fordi, jeg fyldte min tid med et par rejser til Israel og med arbejde som postbud. I Århus tabte jeg også mit fodboldhjerte til AGF, som jeg følger i medgang og modgang selv 14 år efter jeg forlod det jyske.

De seneste 10 år har jeg været præst i Skovlunde sogn, i et typisk forstadssogn. Jeg er gift med Maria og mens vi har boet i Skovlunde har vi sammen fået tre børn - Kristian på 10, Kathrine på 8 og Holger på 3. Vi glæder os til at flytte til præstegården i Stenmagle, og jeg ser frem til at blive præst for alle i Stenlille og Stenmagle.

Som præst er jeg optaget af, at alle både store og små får mulighed for at høre det kristne budskab på en meningsfuld måde. Det betyder også rigtigt meget at få lov at møde mange mennesker i mange forskellige situationer - både de glædelige og de triste begivenheder. Og jeg ser frem til mange samtaler om alt fra vejret og fodbold til de ting, der betyder allermest, men også om alt det midt i mellem. Jeg ser frem til at hilse på alle i Stenmagle og Stenlille.

Kategorier Nyheder