Udgivet tor d. 11. feb 2021, kl. 08:33

På søndag er det fastelavn. Normalt ville det være blevet fejret på mange forskellige måder. Det kan være du skulle have været udklædt, måske som Spiderman, Elsa, én fra Fortnite, eller måske noget helt, helt andet. Måske skulle du have slået katten af tønden.

Måske skulle du også have været i kirke, for dér har vi normalt fastelavnsgudstjeneste med udklædning, gudstjeneste for børn og ”katten af tønden” – men det må du undvære i år.

I gamle dage håbede man at man kunne jage det onde væk ved at slå med et ris af grene, eller ved at slå katten af tønden med en kølle.

Det tror vi heldigvis ikke på mere, så i dag kan du nøjes med at bruge fastelavnsriset til pynt. Vi kan stadig fejre fastelavn, og i kirken gør vi det hver for sig i år. Her er en kort fastelavnsgudstjeneste for børn og barnlige sjæle.

God fastelavn til jer alle sammen!

Kategorier Nyheder