Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Simone og Christian Kruse

Torsdag d. 2. december 2021, kl. 19:30
Stenlille Kirke, Kirkevej 27, 4295 Stenlille

Julekoncert i Stenlille kirke med Simone og pianist Christian Kruse

Har du tilmeldt dig koncerten? I så fald vil vi minde dig om, at det er vigtigt, at du kan vise et gyldigt coronapas, hvis du vil deltage i koncerten. Koncerten er fuldt booket, men hvis du allerede nu ved, at du alligevel ikke kan komme, beder vi dig ringe afbud til Esther Krejberg på tlf.20 58 24 77. Dermed kan du gøre en af dem på ventelisten glad!

Oplev Simone, en af Danmarks absolut dygtigste sangerinder, ved en bevægende og stemningsfyldt julekoncert akkompagneret af pianist Christian Kruse.
Simone smeltede som 12-årig alles hjerter, da hun vandt tv-talentshowet "Scenen er din" med Disney-sangen "Vindens farver". Siden da har hun deltaget tre gange i Dansk Melodi Grand Prix, solgt over 300.000 cd'er og givet en mængde koncerter.

Ved koncerten synger Simone nogle af julens mest elskede sange med en stemme, der kryber helt ind under huden. Efter koncerten byder menighedsrådet på gløgg og æbleskiver i Sognegården.

Der er gratis adgang til koncerten, men da Stenlille kirke er ikke så stor og vi vil gerne forbeholde koncerten til vore sognes beboere, skal der ”købes” en billet ved at udfylde nedenstående formular, som er åben fra den 14. november.

Hvis man ikke har mulighed for at gå på hjemmesiden, kan man henvende sig til Esther Krejberg, tlf.: 20 58 24 77.

Ophavsret: