Begivenheden har allerede fundet sted.

Aften-kirke-tur til Skovlunde Kirke

Tirsdag d. 17. maj 2022, kl. 17:15
70 kr.

I år skal vi besøge Skovlunde Kirke, hvor Karsten Lundbeck Garne tidligere har været præst.

Skovlunde Kirke ved Ballerup er tegnet af Aage Porsbo og blev indviet pinsedag 1972. I perioden fra 2012-2019 blev kirken udsmykket af billedkunstneren Erik Hagens. Han har malet fire alterskabe, der kun åbnes ved de pågældende højtider, en altertavle og et udgangsbillede. Med sin udsmykning fortæller kunstneren om de kristne grundtemaer sammenflettet med det moderne liv.
Karsten, der har været præst i Skovlunde Kirke i ti år, også mens kunsten kom op, vil fortælle om kirken og udsmykningen.
Efterfølgende er der traditionen tro kaffe og ostemad i kirkens lokaler.

Der er afgang fra Stenlille kirke kl. 17.15 og Stenmagle kirke kl. 17.20.

Tilmelding til kordegn Helle Holm på mail: HHO@KM.dk eller på telefon: 2452 3663. Husk at skrive/fortælle, hvor I står på.

Det koster 70 kr. at deltage, som opkræves i bussen kontant.
Der er plads til 50 personer, så det er efter først til mølle-princippet.

Ophavsret: