Grundlovsfest i Præstegårdshaven

Søndag d. 5. juni 2022, Kl. 13:00 til kl. 16:00
Stenmagle Præstegårdshave
Gratis

Sognepræst Karsten Lundbeck Garne åbner igen sin præstegårdshave på grundlovsdag. Her skal vi sammen fejre dagen med musik, tale, underholdning og de gode og kendte lagkager. Køb af øl, vand og kager til rimelige priser, overskuddet går til afholdelse af grundlovsdagen (bortset fra dét salg er dagen gratis at deltage i). FDF laver bål og har aktiviteter for børnene. Barnevogne er meget velkomne i haven. Hunde skal blive hjemme

• Kl. 12.00
    Den 5. juni er der traditionen tro grundlovsfest i Stenmagle Præstegårds have. Da det også er pinsedag er gudstjenesten flyttet til kl. 12.00 i Stenmagle Kirke, så man kan indlede grundlovsfejringen med pinsegudstjeneste.
  • Kl.13.00
    Velkomst i præstegårdshaven ved Sognepræst Karsten Lundbeck Garne, herefter synges ”Der er et yndigt land”, og den medbragte frokostkurv nydes. Organist Jesper Fink-Jensen spiller til fællessang og hygger med jazzmusik dagen igennem.
  • Kl.13.30
    Grundlovstale ved MF Jacob Jensen – herefter synges”Jeg elsker de grønne lunde”
  • Kl.14.30
    Kirkens juniorkor optræder ved korleder Jesper Fink-Jensen, herefter uddeling af is.
  • Kl.15.00
    Tryllekunstner Mr Zarno underholder børn og barnlige sjæle – fortsætter efter tryl til med ”Ballonbiksen”.
  • Kl.16.30
    Tak for i dag, fællessang:”Det dufter lysegrønt af græs” og fanen bæres ud til klapsalver.

Ophavsret: