Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Halv mand – helt menneske – historien om en mirakuløs mand

Dato
Torsdag d. 15. september 2022, kl. 19:30
Sted
Stenlille Sognegård, Enghavevej 12, 4295 Stenlille
Pris
Gratis adgang

Foredrag med René Nielsen: ”Halv mand – helt menneske – historien om en mirakuløs mand”

Det utænkelige blev virkeligheden for René Nielsen. I dette inspirerende foredrag fortæller han om sit livs vigtigste erkendelse – nemlig den, at han aldrig nogensinde ville få sine ben tilbage. Uanset hvad han gjorde, uanset hvem han bebrejdede, uanset hvor meget bitterhed han kunne mobilisere.
Fortællingen om René Nielsen er historien om en mand, der var udsat for en ulykke, som i sig selv både var uhyggelig, hård og uretfærdig, men samtidig historien om en mand, der efter et kæmpe chok formåede at vende en voldsom forandring til en styrke. Det er historien om selv at tage ansvar, og om hvor langt vi kan nå, hvis vi proaktivt søger udviklingen.
I dag lever René Nielsen et helt almindeligt liv som ægtemand og far til tre. Han arbejder, handler, kører sine børn til idræt og ordner familiens have. Måden, René er nået hertil, er der dog intet almindeligt ved. 21. april 1991 mistede han begge sine ben i en togulykke. I dag, mange år efter ulykken, aner René fortsat ikke, hvorfor han som en livsglad ung bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau skulle vågne op på et hospital og blot være 113 centimeter høj. Det lykkedes René at udfordre sit nye liv uden ben. Vist var han nu kun en halv mand, men han besluttede sig for, at han igen ville være et helt menneske.
Frem til ulykken skrev René Nielsen bankrådgiver og elitesportsmand på visitkortet. Det samme gjorde han også efterfølgende, og han har siden tilført sit CV mange ny dimensioner. Verdensmester, OL-guldvinder, Master i Idræt og Velfærd, foredragsholder og forfatter er blandt de mest sigende. Renés bog “Halv mand – helt menneske” har i dag solgt i mere end 50.000 eksemplarer.
I et humoristisk og tragikomisk foredrag sættes forandringsbegrebet på spidsen. Hvordan erkender vi som menneske og medarbejder, at intet nogensinde vil blive som tidligere – at plejer for alvor er død?
Populært sagt, kan man sige, at dette er det ultimative foredrag, når det drejer sig om at få mennesker til at møde og håndtere forandringer for efterfølgende at skabe endnu stærkere resultater. Vi bliver ikke født forandringsparate – det er noget vi selv skal vælge at være.
Der er gratis adgang med kaffe og kage.

Ophavsret: