Julekoncert med Roskilde Domkirkes pigekor

Torsdag d. 1. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Stenmagle Kirke, Præstelyngen, 1, 4296 Nyrup
Gratis adgang

Julekoncert i Stenmagle kirke med Roskilde Domkirkes pigekor.
Roskilde Domkirkes Pigekor har eksisteret siden 1996 som en del af Domsognets børne- og ungearbejde. I Pigekoret kræves en stor grad af selvstændighed. Dels får man lektier for hjemme (indspillede korstemmer), som det forventes, at man øver på og dels skal man kunne synge sin korstemme alene sammen med sangere fra andre stemmegrupper. Det faglige niveau er højt og der forventes en seriøs tilgang til korarbejdet.
Pigekoret arbejder med gamle sangtraditioner og med helt ny musik – kirkeligt som verdsligt – herunder bestilte værker, der er komponeret specielt til koret. Med støtte fra Statens Kunstfond, har pigekoret uropført ”Seks Latinske Motetter” af John Frandsen og ”I mørkets stjernegnist” af Irene Becker og Paul Arnbak.
Efter koncerten serveres der gløgg og æbleskiver i Våbenhuset

Ophavsret: