Søndag d. 10. marts 2019, Kl. 10:00 til kl. 12:00

Løb og gå for bekæmpelse af klimaforandringer

Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling finder i år sted søndag den 10. marts 2019.

I Munke-Bjergby, Kr. Flinterup, Stenmagle og Stenlille Sogne, har vi i år valgt at prøve noget nyt,- et motionsarrangement. Vi har lagt 2 markerede ruter i Stenlille By, 1 rute på 2 km. og 1 rute på 5 km. Det er muligt at tage ruterne flere gange, eller kombinere dem som du synes. Bare du er færdig med at løbe kl. 12.00, når løbet slutter. Begge ruter starter ved sognegården, Enghavevej 12, 4295 Stenlille.

Her kan du og familien gå eller løbe en af ruterne. Prisen er 40,-. pr. person som går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælps indsamling. Til alle motionister er der en flaske vand, og der er mulighed for at få lidt varm suppe efter løbet.

Hvis du gerne vil støtte indsamlingen, uden at deltage i løbet. Vil der udvalgte steder på ruten være vejvisere, og de vil have en indsamlingsbøsse, hvor det er muligt at støtte.
Ligeledes kan man støtte indsamlingen i sognegården, hvor der også er indsamlingsbøsser. Her er der liv på græsplænen hvor FDF'erne laver aktiviteter, og der kan nydes en kop kaffe eller te.

Der kan tilmeldes på forhånd på mail: elsebethhelms@hotmail.com
Men det er også muligt at møde op på dagen og være med. Der betales på dagen, enten kontant eller MobilePay.

Løbet starter med opvarmning kl. 10.00 og slutter kl. 12.00

Årets tema for indsamlingen er klimaforandringer. Se mere på www.noedhjaelp.dk/vaer-med/ind...

Hold øje med begivenheden på Facebook på: https://www.facebook.com/stenm...

Sted
4295 Stenlille, Danmark