Tirsdag d. 21. maj 2019, Kl. 17:40 til kl. 22:00

Sognepræst Maria Hjort inviterer på tur ud i Danmarks skønne natur med bus.

I år skal vil besøge den røde Bregninge Kirke og høre sognepræst Christina S. Morsing fortælle om kirkens smukke kalkmalerier og de 7 helgener, der gemmer sig. Vi vil også kort få fortalt historien om Alleshave Kirke.

Vi kører til Bromølle Kro og får kaffen og ostemaden, når vi har set kirken. Solen går ned kl. 21.30, hvor vi er tilbage i bussen igen og på vej hjem. Det koster 70 kr. at deltage, som opkræves i bussen kontant.

Tilmelding foregår til kordegn Helle Holm-Christensen på mail eller telefon (klik her for at se kontaktinfo).

Sender man mail, skal man huske at oplyse, hvor man står på, og navne på deltagere. Der sendes en bekræftelse efterfølgende. Der er plads til 65 personer – efter først til mølle-princippet.

Påstigning i Stenlille kl. 17.40 – Stenmagle kl. 17.50.