• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 3. november 2019, kl. 14:45

Søndag den 3. november er en særlig dag, hvor vi samles i kirken for at mindes vore kære, som vi har mistet. Særligt mindes vi dem, som vi i vore sogne har mistet siden sidste allehelgen. Vi sætter ord på vores sorg og vort savn, vi synger de salmer, der særligt hører denne dag til, og vi lytter til evangeliets ord, der bringer os lys, trøst og håb. Som pårørende får man skriftlig invitation til gudstjenesten.

Gudstjenesten er for alle, man kan altid se ind i de mange lys og nævne navnet for sig selv på den eller dem, man har kær, uanset hvornår man har mistet. Til gudstjenesten medvirker Tittit van der Pals som cellosolist og sammen med organist Jesper Fink-Jensen spiller hun musik af Francoeur, Vivaldi, Bach og Fauré. Efter gudstjenesten byder kirken på suppe i våbenhuset; man er velkommen til at tage den med ind i kirken og spise den der.

Maria Hjort
Stenmagle Kirke