Tirsdag d. 19. maj 2020, Kl. 17:15 til kl. 18:15

I år skal vi besøge Vangede kirke, som er tegnet af den verdensberømte arkitekt Johan Otto von Spreckelsen. I Vangede kirke tager både Maria Hjort og sognepræst i Vangede kirke Camilla Munch imod os og fortæller om kirken og kirkens arkitektur.

Turen nåede Maria Hjort at planlægge, før hun rejste til Aalholm Sogn. Vi drikker kaffe og spiser vores sædvanlige ostemad i kirkens lokaler, hvor Maria Hjort og Camilla Munch har dækket bord til os! Afgang fra Stenlille kirke kl. 17.15 og Stenmagle kirke kl. 17.20.

Tilmelding til kordegn Helle Holm på mail: HHO@KM.dk eller på telefon: 2452 3663. Husk at skrive/fortælle, hvor I står på. Det koster 70 kr. at deltage, som opkræves i bussen kontant. Der er plads til 65 personer, så det er efter først til mølle-princippet.