• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 13. august 2020, Kl. 18:00 til kl. 20:00

Karsten Lundbeck Garne indsættes officielt som vores ny sognepræst ved to gudstjenester i Stenmagle og Stenlille. Det bliver torsdag den 13. august klokken 17:00 i Stenmagle Kirke og kl. 20:00 i Stenlille Kirke. Indimellem er der reception med lidt at spise og drikke i sognegården I Stenlille klokken 18:00, hvor det er muligt at lykønske og sige goddag til Karsten. Kan man ikke være med om torsdagen, har Karsten sine første ”rigtige” gudstjenester i begge kirker følgende søndag.

Da vi desværre stadig er underlagt sundhedsmyndighedernes krav om deltagerantal i kirkerne, er vi nødt til at bede om forhåndstilmelding til indsættelsesgudstjenesterne og receptionen om torsdagen.

Man melder sig til ved at udfylde formularen, som man kommer til ved at klikke her.

Man kan også ringe til menighedsrådsformand Egon Andreasen på tlf. 6110 2801.

Reception for Karsten Lundbeck Garne
Karsten Lundbeck Garne