• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 1. november 2020, kl. 14:45

Søndag den 1. november kl.14.45 er der allehelgensandagt på Stenlille Kirkegård.

Allehelgen er en dag hvor man i folkekirken mindes de døde. Og i år flytter vi i Stenlille fejringen ud på kirkegården. Hvor der vil være god plads til alle og mulighed for at holde behørig afstand.

Her vil vi holde en stemningsfuld andagt med salmesang, musik fra blandt andet Cello og som det er tradition Allehelgen vil navnene på, de der er bisat eller begravet fra Kirken siden sidste Alle Helgen, blive læst højt. Samtidig vil der blive tændt et lys, som er velegnet til at være udendørs.

De lys vil der efter andagten være mulighed for at sætte ud på gravene.

Efter andagten bliver der serveret suppe, som man kan varme sig på og nyde indendørs, hvis man ønsker det.

I Stenmagle er det traditionen være en allehelgensgudstjeneste inde i kirkerummet kl. 17.00, her vil der også blive serveret suppe.

Alle er velkomne

Allehelgen på Stenlille Kirkegård