Tirsdag d. 1. december 2020, kl. 19:30

Julekoncert i Stenmagle kirke ved trioen Zenobia

Tirsdag den 1. december kl. 19.30

Zenobias koncerter er især kendt for tre ting: Et intenst nærvær til publikum, fortællinger, der bygger bro fra traditionens soundtrack til nutiden og stor musikalsk livsglæde. Det er i mødet mellem rigsspillemanden Mette Kathrine Jensen Stærk på harmonika, den prisbelønnede sangerinde Louise Støjberg og pianisten Charlotte Støjberg, der både har salmer og tango i blodet, at traditionen videreføres og fornys.

Zenobias julekoncert tager udgangspunkt i deres Vinter/jule-cd “I vintermørkets hal”, som kan høres på både spotify og iTunes. Det er en god blanding af kendte og mindre kendte vinter og julesange.

På grund af Covid-19 er der – efter de nuværende regler (medio oktober) – kun plads til 50 i kirken, hvorfor der er obligatorisk tilmelding ved at udfylde formularen herunder.

Julekoncert med Zenobia
Sted Stenmagle Kirke, Præstelyngen 1, 4296 Nyrup