Tirsdag d. 1. december 2020, kl. 19:30

Julekoncert i Stenmagle kirke ved trioen Zenobia

Tirsdag den 1. december kl. 19.30

Zenobias julekoncert tager udgangspunkt i vores vinter-/jule-cd “I vintermørkets hal”, som kan høres på både Spotify og iTunes. Det er en god blanding af kendte og mindre kendte vinter- og julesange. Trioen Zenobia har indtaget den danske musikscene med forførende og stemningsfyldte fortolkninger af den danske sangskat. Trods et traditionelt musikalsk udgangspunkt med danske viser og salmer gør musikerne musikken til deres egen ved tilsætning af argentinsk tango og dansk folkemusik. Siden 2007 har Zenobia turneret i Danmark, på Færøerne, i Grønland og i Tyskland og har dermed opnået en international profil, der har styrket bandet i vigtigheden i bevarelsen af den danske sangskat. Zenobia har spillet et væld af koncerter og fyldt både kirker, kulturhuse, højskoler, forsamlingshuse og spillesteder og festivaler. Også skolekoncerter, sangaftener og Carl Nielsen-koncerter er en del af trioens musikpalet.
Der serveres gløgg og æbleskiver i våbenhuset efter koncerten.

Julekoncert med Zenobia
Sted Stenmagle Kirke, Præstelyngen 1, 4296 Nyrup