Tirsdag d. 12. januar 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Amerika – hvor er du?

Når amerikanerne går til valg i november 2020, er der virkelig tale om det, vi kalder et historisk valg: Genvælger de Trump? Eller sparker de ham på porten?

Hvis de giver ham sejren igen, er det i givet fald, fordi de har set på ham i fire år og tænkt: Ham kan vi godt lide, hans politik er lige i øjet. For Europa og resten af verden vil det være et signal om, at amerikanerne har valgt ikke bare Trump, men selve trumpismen. Altså at det, vi kender som Vesten, ophører med at eksistere. Det vil for alvor være America First!

Hvis de omvendt vælger en demokrat, så vil USA igen begynde at ligne den nation, vi så op til under Obama. Men… det vil alligevel aldrig blive det samme – for med valget af Trump i 2016 åbenbarede en ny virkelighed sig for os alle: Nemlig at Amerika ikke længere er det land, vi troede, vi kendte. Hvad i alverden er det sket?
David Trads, som har boet og arbejdet i USA i flere omgange, blandt andet som USA-korrespondent, er en af landets førende USA-eksperter. Kendt fra tv, radio, i aviser og i de seneste år i den populære podcast Kampagnesporet – og han er netop nu aktuel med en ny bog, der søger svar på det helt afgørende spørgsmål: ‘Amerika, hvor er du?

Der er gratis adgang med kaffe/kage. ”Mellem himmel og

Foredag med David Trads
Medvirkende
David Trads
Sted Stenlille Sognegård, 4295 Stenlille