Lørdag d. 5. juni 2021, Kl. 13:00 til kl. 16:00

I år håber vi at kunne genoptage traditionen med en familievenlig grundlovsfest i præstegårdshaven!

Sognepræst Karsten Lundbeck Garne åbner sin præstegårdshave på grundlovsdag. Her skal vi sammen fejre dagen med musik, tale, underholdning og de gode og kendte lagkager. Køb af øl, vand og kager til rimelige priser, overskuddet går til afholdelse af grundlovsdagen (bortset fra dét salg er dagen gratis at deltage i). FDF laver bål og har aktiviteter for børnene. Barnevogne er meget velkomne i haven. Hunde har ingen adgang.

Program:

Kl.13.00 Velkomst ved Karsten Lundbeck Garne, herefter synges: ”Der er et yndigt land”, og medbragt frokostkurv nydes.

Kl. 13.00 Jazz – spiller til fællessang – Live Jazz band spiller dagen igennem

Kl.14.00 Grundlovstaler ved Regionsrådsformand Heino Knudsen – herefter synges ”Jeg elsker de grønne lunde”

Kl.14.30 Kirkens juniorkor optræder ved korleder Jesper Fink-Jensen, herefter uddeling af is.

Kl.15.00 Tryllekunstner Mr Zarno underholder børn og barnlige sjæle – fortsætter efter tryl til ca. 16:25 med ”Ballonbiksen”.

Kl.15.45 Stenlille Folkedansere optræder og byder op til dans.

Kl.16.30 Tak for i dag, fællessang og fanerne bæres ud til klapsalver

Vi glæder os meget til at se dig.

På vegne af menighedsrådene i Stenmagle og Stenlille.

Grundlovsfest i Præstegårdshaven
Sted Stenmagle Præstegårdshave