Søndag d. 7. november 2021, kl. 17:00

Søndag den 7. november er en særlig dag, hvor vi samles i kirken for at mindes vore kære, som vi har mistet. Særligt mindes vi dem, som vi i vore sogne har mistet siden sidste allehelgen. Vi sætter ord på vores sorg og vort savn, vi synger de salmer, der særligt hører denne dag til, og vi lytter til evangeliets ord, der bringer os lys, trøst og håb. Navnene på dem, vi har mistet siden sidste allehelgen, læses op under gudstjenesten.

Gudstjenesterne er for alle, man kan altid se ind i de mange lys og nævne navnet for sig selv på den eller dem, man har kær, uanset hvornår man har mistet.

Til gudstjenesten spiller cellist Tittit van der Pals en blandet buket af stemningsfuld klassisk musik og eftertænksomme popsange i arrangementer af Jesper Fink-Jensen, der akkompagnerer på orgel.
Efter gudstjenesterne byder kirken på suppe i våbenhuset; man er velkommen til at tage den med ind i kirken og spise den der.

Allehelgensgudstjeneste (Stenlille)
Karsten Lundbeck Garne