Torsdag d. 11. november 2021, kl. 19:30

Foredrag ved David Trads

David Trads, som har boet og arbejdet i USA i flere omgange blandt andet som USA-korrespondent, er en af landets førende USA-eksperter. Kendt fra tv, radio, i aviser og i de seneste år i den populære podcast Kampagnesporet, er netop nu aktuel med en ny bog, der søger svar på det helt afgørende spørgsmål: ”Amerika, hvor er du?”

Bogen er et forsøg på at forklare, hvad i alverden det er, som sker i verdens vigtigste nation. Hvad er årsagerne til, at intet er, som det plejer? Alt, alt er forandret! Trads, som trækker på sine erfaringer helt tilbage til 1980’erne, da han gik i skole i Michigan, og frem til i dag, giver det store overblik på en fascinerende, underholdende, begejstret, seriøs og tankevækkende facon.

Nu har amerikanerne valgt en demokrat, så nu vil USA igen begynde at ligne den nation, vi så op til under Obama. Men… det vil alligevel aldrig blive det samme – for med valget af Trump i 2016 åbenbarede en ny virkelighed sig for os alle: Nemlig at Amerika ikke længere er det land, vi troede, vi kendte. Hvad i alverden er der sket?

Gratis adgang. Der serveres kaffe/te med kage.

Amerika - hvor er du? - med David Trads
Medvirkende
David Trads
Sted Stenlille Sognegård