Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sangcafé med morgentema

Dato
Tirsdag d. 9. november 2021, kl. 10:00
Sted
Stenlille Sognegård, Enghavevej 12, 4295 Stenlille
Medvirkende
Jesper Fink-Jensen
Sangcaféen i Stenlille sognegård er et tilbud til sangglade mennesker i alle aldre om musikalsk fællesskab omkring højskolesangbogen, salmebogen og nye sange, som endnu ikke er så kendte.

Tirsdag d. 9. november kl. 10.00 synger vi sange fra Højskolesangbogen med temaet ”Morgen”, samt andre gode sange valgt af sangcaféens gæster.

Tirsdag d. 12. oktober kl. 10.00 fortæller Jesper Fink-Jensen om børnesalmerne i udgivelsen ”Næsten som mig selv”, og vi synger andre sange fra Højskolesangbogen efter cafégæsternes valg.

Sangcafeen ledes af kirkens organist Jesper Fink-Jensen på klaver og ind i mellem er der besøg af en gæst, som fortæller om sangene eller det emne, sangcafeen handler om. Kan du lide at synge og hygge dig med andre sangglade mennesker - så mød op og vær med til at synge. Du er velkommen til at foreslå kendte og mindre kendte sange. Undervejs drikker vi formiddagskaffe, hvor der er tid til en snak med de øvrige deltagere. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig. Vi serverer kaffe og et stykke brød, som koster 20 kr.

Ophavsret: